Thuis

Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Antiviral Gezichtsmaskers voor verkoop
Van goede kwaliteit Antiviral Gezichtsmaskers voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Sabo
Aantal werknemers : 100~300
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 90% - 100%

Opgezet in 1999, is Elektronisch de Technologieco. van SABO, Ltd een wereld belangrijke fabrikant, zich concentreert bij het onderzoeken en ontwikkelt de innovatieve Elektronische en Mechanische Beperker van de Voertuigsnelheid, de Beperker van de Vorkheftrucksnelheid, Vorkheftruck over Snelheidsalarm, de Beperker van de Voertuigsnelheid met het Volgende Systeem van GPS.

 

Als globale fabrikant, concentreren wij ons op onze kernbekwaamheden: Op innovaties en technisch veeleisende oplossingen voor Verkeersveiligheid. En wij hebben reeds opstellingsr&d centrum, en creeerden stabiel, professioneel en een hoogte - kwaliteitsr&d team in Panyu-district, Guangzhou-stad, China. En SABO-de gouverneur van de wegsnelheid is reeds ISO9001, Ce, ROHS, e-Teken, ECE, en meer dan 100 globale en nationale octrooien, enz. geworden.

 

Contactgegevens
Guangzhou Huijin International Trading Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Rain Kong

Tel.: +8615918707317

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)